ShippingWatch

Første containerrederi præsenterer kvartalsoverskud

Der er ikke tale om et af verdens største containerrederier, men det er alligevel bemærkelsesværdigt, at taiwanesiske Wan Hai har kunnet præstere et overskud for andet kvartal i modsætning til konkurrenterne.

Foto: Pete (Wan Hai 206 At Hong Kong) [CC BY 2.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia Commons

Taiwanesiske Wan Hai har præsteret, hvad konkkurrenterne ikke har været i stand til i løbet af andet kvartal i år, nemlig at fremlægge et overskud.

Ifølge Aphaliner er der ganske vist tale om et beskedent et af slagsen, nemlig et plus på ni mio. dollars, men det er på den rigtige side af stregen på et tidspunkt, hvor lave rater og høje bunkerpriser presser industrien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs