ShippingWatch

Hyundai Merchant Marine bliver til HMM

Maersk Lines og MSC's koreanske partner Hyundai Merchant Marine vil skifte navn til de tre bogstaver, der hidtil har været forkortelsen for rederiet. Det sker for at styrke brandet.

Hyundai Merchant Marine
Foto: Hyundai Merchant Marine

Hidtil har Hyundai Merchant Marine ofte blot blevet kaldt HMM. Men nu vil Maersk Lines og MSC's sydkoreanske partner gøre de tre bogstaver til sit officielle navn, fortæller en talsmand hos rederiet til ShippingWatch.

"HMM planlægger gradvist at ændre sit officielle navn til HMM for at re-brande sit forretningsmæssige image og for at tage et stort spring som en af verdens førende containerrederier. Vi arbejder på at udvikle et nyt logo, som vil være klart ved udgangen af året," hedder det i mail.

HMM har ambitiøse planer om at udvide flåden, hvilket blandt andet sker med støtte fra landets regering. Ifølge analytikere af markedet er målet at kunne fremstå som et selvstændigt rederi, efter at samarbejdsaftalen med de to europæiske rederier er udløbet.

Sydkoreanske HMM forlader endnu et samarbejde med Maersk og MSC

HMM dropper atlantisk samarbejde med Maersk og MSC

Forsiden lige nu

Ugens bedste på ShippingWatch

Maersk fik genskabt en del af væksten, problemerne med dårlige bunkerolie fortsatte, og en hel række af de mest velrenommerede danske rederier som Norden, Torm, DFDS og J. Lauritzen fremlagde regnskab i ugen, der gik.

Søren Skou: "Vi er blevet en vækstvirksomhed igen"

Efter et par år, der overordnet har handlet om at sælge fra og skære den fremtidige containerforretning til, mener CEO Søren Skou, at Maersk igen er en vækstforretning. Især 2019 vil vise, om han får ret.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere