ShippingWatch

Unifeeder-salg kan sætte gang i ny konsolidering

DP Worlds opkøb af dansk-baserede Unifeeder kan være med til at sætte en tilsvarende proces i gang i Asien med Hutchison, PSA og Cosco som driverne, lyder det efter tirsdagens salg. Koncentrationen af havne- og rederiinteresser har fået en ny dimension.

Foto: Unifeeder

Det tog kun nogle måneder at få forhandlingerne mellem Dubai-baserede DP World og dansk-ejede Unifeeder til at lande, også selvom der var en del andre interesserede købere.

Ifølge ShippingWatchs oplysninger var der tale om både fonde, private equity-selskaber men også andre interessenter fra containerindustrien, der kontaktede sælgerne, Nordic Capital.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs