ShippingWatch

Græsk skibsejer: Raterne har stabiliseret sig

Selvom handelsspændinger får containerrederier til at tøve med længere kontrakter, har chartermarkedet fundet et leje på de nuværende niveauer, siger topchef for græske Danaos efter regnskab.

Foto: Port of Philadelphia

Den græske skibsejer Danaos Corporation ser et mere stabilt chartermarked for containerskibe. Det fremgår af skibsejerens regnskab for første kvartal.

I årets første måneder fik Danaos et justeret nettoresultat på 27,9 mio. dollars, hvilket var lidt højere end samme periode sidste år, hvor det blev til 24,5 mio. dollars. I en kommentar til regnskabet hæfter CEO John Coustas sig ved udviklingen på chartermarkedet, hvor skibsejeren for de næste 12 måneder har en dækning af flåden på 90 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs