ShippingWatch

MPC Container Ships' flåde rammer 68 skibe

Den tyske skibsejer MPC Container Ships er nået i mål med to tredjedele af en ambitiøs flådeudvidelse om at nå op på i alt 100 mindre containerskibe.

CEO i MPC Container Ships, Constantin Baack. | Foto: MPC Container Ships

MPC Container Ships' mål er i første omgang at nå en flåde på 100 mindre containskibe, og selskabet er godt på vej mod det mål.

Den tyske skibsejer noteret i Oslo har netop købt tre nye mindre containerskibe og har dermed bragt den samlede flåde op på 68 skibe. Det skriver flere medier.

"Vi er meget glade for udviklingen i det seneste år. I løbet af kun 12 måneder er MPC blevet den største ejer globalt set af feeder containertonnage med en kapacitet på op til 3.000 teu. Samtidig har charterraterne i segmentet udviklet sig meget postiivt. Selvom udbud og efterspørgsels-situationen nu peger mod en rebalancering med en langt mindre oplagt flåde, fortsætter markedet med at tilbyde attraktive opkøbsmuligheder," siger Constantin Baack, der er CEO i MPC Container Ships, i forbindelse med opkøbet.

De fire skibe, som MPC Container Ships har købt er alle på 2.500 teu, og købsprisen ligger samlet set på 33,8 mio. dollars.

MPC Container Ships blev etableret i foråret 2017.

Seaintel forudser stor mangel på feedertonnage  

MPC Container Ships vil fortsætte væksten i 2018 

Hastigt voksende MPC frygter ikke megaskibe 

Mere fra ShippingWatch

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs