ShippingWatch

Containerrederne vil formentlig helst glemme første kvartal

De fleste store containerredere har nu leveret deres resultater for et første kvartal, der finansielt ikke er gået som håbet. I en analyse ser Seaintel nærmere på, hvordan rederne er kommet fra start i år.

Foto: Scanpix Ritzau/AP/Ben Margot

Med få undtagelser har containerrederierne nu offentliggjort deres resultater for årets første måneder, og det er langt fra gået som håbet, skriver Seaintel i en ny analyse.

I hvert fald hvis man kigger på det finansielle i regnskabstallene. Mens de fleste faktisk var i stand til at øge deres omsætning, fik kun fire rederier et positivt driftsresultat (ebit). Seaintel understreger dog, at det er en vanskelig affære at sammenligne verdens største containerrederier, da de langt fra offentliggør de samme mængde data og detaljer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

ECSA kræver flere tiltag til bekæmpelse af pirater i Guineabugten

Den danske fregat Esbern Snares ildkamp mod formodede pirater i Guineabugten kalder på yderligere fokus på sikkerheden i området, mener ECSA. Ifølge den danske forsvarsminister, Trine Bramsen, kom det som en overraskelse, at formodede pirater ville gå til angreb på krigsskibet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs