ShippingWatch

Maersk Line kæmper med forretningen og effektivitet

Maersks kvartalsregnskab bekræfter containerrederiets problemer med forretningen, mens udfordringen nu også er stigende enhedsomkostninger, siger analytiker Lars Jensen, Seaintelligence Consulting, til ShippingWatch. Aktien styrtdykker.

Foto: Maersk Line

Det er gået den stik modsatte vej for én af Maersks mangeårige styrkepositioner i containerforretningen. Nemlig Maersk Lines evne til hele tiden at blive mere effektiv og reducere sine enhedsomkostninger.

Det siger containeranalytiker Lars Jensen fra Seaintelligence Consulting i en kommentar til regnskabet torsdag morgen for årets første kvartal. Han hæfter sig ved, at regnskabet igen bekræfter Maersks kommercielle problemer med at vokse organisk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs