ShippingWatch

Maersks topchef er åben for at dele ejerskab af digitalt prestigeprojekt

"Det kan bestemt ikke udelukkes, at man på et tidspunkt skal kigge på ejerstruktur," siger Maersks CEO Søren Skou til ShippingWatch, efter at rederiets blockchain-samarbejde med IBM har fået en hård medfart i industrien.

Foto: Maersk

Maersks topchef Søren Skou er klar til at overveje at dele ejerskabet af den digitale platform for hele containerindustrien, som rederiet i øjeblikket forsøger at udvikle i samarbejde med IBM.

Det siger Søren Skou til ShippingWatch, efter at konkurrenter, logistikselskaber og afskibere på Global Liner Conference i denne uge i Hamborg lagde stort set entydig luft til planerne om, at ejerskabet til en platform for hele industrien er placeret hos en enkelt aktør, der også er markedets største med en global andel på 20 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Efter ti års resultattørke er der igen sorte tal hos Lauritzen. Politiske spændinger i Ukraine mellem Vesten og Rusland øger frygten for nye cyberangreb a la det, der kostede Maersk to mia. kr. Et nyt forslag til EU's udspil om CO2-kvoter til shipping kan føre til endnu en milliard-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs