ShippingWatch

Topchef får fire år mere i Hapag-Lloyd

Det tyske containerrederi Hapag-Lloyd har forlænget kontrakten med topchef Rolf Habben Jansen med fire år, så den nu løber til marts 2024. Habben Jansen blev CEO i 2014.

Foto: Hapag-Lloyd

Rolf Habben Jansen får fire år mere i spidsen for verdens femtestørste containerrederi, Hapag-Lloyd.

Det står klart, efter at det Hamborg-baserede rederi har forlænget kontrakten med sin tyske topchef. Rolf Habben Jansens kontrakt løber nu til marts 2024, fremgår det af en meddelelse.

Det er bestyrelsen i Hapag-Lloyd, som har truffet beslutningen om at forlænge kontrakten.

"Med Rolf Habben Jansen i spidsen har Hapag-Lloyd yderligere forbedret sin position som et ledende globalt shippingselskab under udfordrende markedsvilkår og som en aktiv drivkraft i konsolideringen af industrien," udtaler bestyrelsesformand Michael Behrendt.

"Forlængelsen af hans kontrakt sikrer kontinuitet i selskabsledelsen. Vi har derfor skabt de bedste muligheder for at fortsætte den succesfulde udvikling for Hapag-Lloyd. Jeg ser meget frem til vores samarbejde," lyder det i meddelelsen.

Rolf Habben Jansen har været CEO for Hapag-Lloyd siden juli 2014. Han har en fortid i logistikselskaberne DHL og Damco.

Habben Jansen: Containerrederierne kunne have gjort det bedre 

Hapag-Lloyds topchef kritiserer Maersks strategi

Mere fra ShippingWatch

Maersk venter snart at præsentere rapport om overgreb på skib

Maersk har færdiggjort undersøgelsen af det mulige seksuelle overgreb på et kvindelig besætningsmedlem, hvor fem søofficerer efterfølgende blev suspenderet. Rapporten ventes at blive lagt frem i slutningen af januar, siger Maersk til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs