ShippingWatch

Video viser omfanget af brand på Maersk Honam

En offentliggjort video af branden ombord på containerskibet Maersk Honam i Det Arabiske Hav viser, i hvor stort omfang branden udviklede sig.

Foto: Indian Coast Guard

Flere brandslukningsfartøjer fra Indien var torsdag på vej til det brændende containerskib Maersk Honam, der befinder sig omkring 650 sømil fra den indiske kyst.

Branden er ifølge oplysninger fra Maersk opstået i den forreste del af skibet, som besætningen efter to forsøg forgæves forsøgte at få kontrol med.

Fire besætningsmedlemmer var torsdag fortsat savnet trods en intens eftersøgning, mens et besætningsmedlem af afgået ved døden som følge af sine kvæstelser af ulykken ombord.

Resten af den evakuerede besætning er sejlet til Cochin i Indien.

En offentliggjort video af branden ombord på Maersk Honam i Det Arabiske Hav viser, hvor omfattende branden udviklede sig fra starten.

 

 

Maersks håb om at finde savnede fra skib svinder

Et besætningsmedlem fra Maersk Honam er afgået ved døden

Maersk bekræfter farligt gods ombord på brændende skib

Maersk-skib i alvorlig brand: Fire besætningsmedlemmer savnes fortsat

Forsiden lige nu

Her er ugens bedste på ShippingWatch

Zeamarine forhandler om at overtage Hansa Heavy Lift, Damco-manøvre kan koste job blandt de regionale chefer og store shippinginteresser arbejder på at skubbe globalt svovlforbud. Læs ugens bedste historier på ShippingWatch her.

DFDS har fundet ny innovationschef

Shipping- og logistikselskabet har udpeget Jakob Steffensen som chef for en afdeling for innovation og teknologi, som blandt andet skal forbedre selskabets planer for autonom teknologi.

Noble Charterings chef: Meget muligt med flere skibssalg

Antallet af ejede skibe er igen faldet hos tørlastrederiet Noble Chartering, og på sigt kan flere skibssalg komme på tale, fortæller CEO Michael Nagler til ShippingWatch. Samtidig har selskabet åbnet for et nyt forretningsområde.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere