ShippingWatch

Video viser omfanget af brand på Maersk Honam

En offentliggjort video af branden ombord på containerskibet Maersk Honam i Det Arabiske Hav viser, i hvor stort omfang branden udviklede sig.

Foto: Indian Coast Guard

Flere brandslukningsfartøjer fra Indien var torsdag på vej til det brændende containerskib Maersk Honam, der befinder sig omkring 650 sømil fra den indiske kyst.

Branden er ifølge oplysninger fra Maersk opstået i den forreste del af skibet, som besætningen efter to forsøg forgæves forsøgte at få kontrol med.

Fire besætningsmedlemmer var torsdag fortsat savnet trods en intens eftersøgning, mens et besætningsmedlem af afgået ved døden som følge af sine kvæstelser af ulykken ombord.

Resten af den evakuerede besætning er sejlet til Cochin i Indien.

En offentliggjort video af branden ombord på Maersk Honam i Det Arabiske Hav viser, hvor omfattende branden udviklede sig fra starten.

 

 

 

Maersks håb om at finde savnede fra skib svinder

Et besætningsmedlem fra Maersk Honam er afgået ved døden 

Maersk bekræfter farligt gods ombord på brændende skib

Maersk-skib i alvorlig brand: Fire besætningsmedlemmer savnes fortsat 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste på ShippingWatch

Maersk fremrykkede sit klimamål og hævede forventningerne til 2021 i en uge, hvor DSV-topchef Jens Bjørn kaldte containerredernes indtog i logistik "betydningsløst". EU sagde nej til sydkoreansk storfusion, og Maersk Tankers lagde ny strategi frem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs