ShippingWatch

Russisk rederi tager toppen blandt reeferoperatører

Den gennemsnitlige rate på reefercontainere er firedoblet efter et lavpunkt for 1-2 år siden, bekræfter ny analyse fra Dynamar, hvor et russisk rederi indtager toppen blandt de specialiserede operatører foran Seatrade.

Foto: Amy Sancetta/AP/POLFOTO/arkiv

Et nyt rederi har taget toppen som den største, specialiserede operatør i fragt af reefercontainere med især fødevarer og frugt.

Baltic Reefers indtager i en nye analyse førstepladsen foran det belgisk-baserede Seatrade i en sektor, der løbende taber terræn i forhold til de største containerrederier med stor reeferkapacitet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs