ShippingWatch

Habben Jansen: Containerrederierne kunne have gjort det bedre

Hapag-Lloyds CEO Rolf Habben Jansen er til dels enig i den kritik af det lave afkast, investeringer i containerindustrien har givet det seneste årti. "Det er ikke voldsomt store værdier, der er skabt," siger han til ShippingWatch. Nu er det noget andet, tilføjer han.

Foto: PR-foto/Hapag-Lloyd

HAMBORG

Selvom Hapag-Lloyds CEO Rolf Habben Jansen ikke har fået gennemlæst McKinseys kritiske rapport om investeringer i containerindustrien, er han til dels enig i den konklusion, der kom frem forleden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs