ShippingWatch

Evergreen bekræfter ny storordre på 12 nybygninger

Containerrederiet Evergreen i Taiwan bekræfter i en meddelelse mandag, at rederiet har indgået aftale om 12 nybygninger med japansk finansiering.

Foto: /ritzau/Gene Blevins

Taiwanesiske Evergreen bekræfter i en meddelelse mandag, at containerrederiet har indgået aftale med Shoei Kisen Kaisha, den skibsejende del af den japanske værftsgruppe Imabari Shipbuilding, om 12 nybygninger på hver 11.000 teu.

Evergreen indchartrer de 12 skibe, der leveres i perioden fra tredje kvartal 2020 til slutningen af 2021.

Rederiet skriver i en meddelelse, at det vil tilbagelevere ældre tonnage ved kontrakternes udløb i takt med modtagelse af nybygningerne.

Samsung Heavy lander milliardordre på containerskibe

Evergreen er en del af Ocean Alliance med franske CMA CGM, kinesiske Cosco og OOCL i Hongkong.

Evergreen bekræftede ligeledes for få dage siden, at sydkoreanske Samsung Heavy Industries skal bygge otte containerskibe for rederiet. Samsung Heavy oplyste i en børsmeddelelse, at skibene ventes leveret i maj 2021.

McKinsey: Containerrederier koster aktionærerne dyrt

Koncentrationen blandt containerrederier når ny rekord i 2018

Taiwan-rederi i stort indtjeningshop

 

Forsiden lige nu

Outsideren Zim fik større underskud i første kvartal

Containerrederiet Zim, der som et af de få er uden for en alliance, fik et større minus i første kvartal i år end året før. Tre ting får skylden fra ledelsens side, der ellers er optimistisk på grund af større fragtmængder.

MSC får overraskende godt resultat i Nordeuropa

MSC Scandinavia, der dækker vigtige områder som Rusland, Skandinavien og Østeuropa, har fremlagt et overraskende godt resultat i 2017. Selskabet er det eneste hos Maersk Lines alliancepartner, MSC, der offentliggør regnskaber.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere