ShippingWatch

Zeaborn opruster kraftigt i container med stort opkøb

Det nyere tyske rederi Zeaborn med en flåde af MPP- og containerskibe har købt et andet kendt tysk selskab og har dermed knapt fordoblet sin flåde.

Rederiet Zeaborn med base i Bremen har købt E.R. Schiffahrt.

Med opkøbet af det andet kendte tyske selskab opruster Zeaborn markant og får mere kraft inden for både MPP- og cotnainersegmentet. Købet bliver gennemført med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2018, og Zeaborn overtager hele E.R. Schiffahrt med ledelse, ansatte og datterselskaber som mæglerhuset Harper Petersen & Co.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs