ShippingWatch

Ex-chef for Rickmers Maritime har fået job i græsk rederi

Den tidligere CEO for Rickmers Maritime, Søren Andersen, har efter selskabets afvikling fået nyt job i Navios som senior vicepresident for business development.

Søren Andersen stod indtil i april i år i spidsen for Rickmers Maritime, der måtte lukke efter et langstrakt opgør med obligationsejerne i selskabet og gentagne forsøg på en restrukturering.

Nu har han fået nyt job i Navios, som blandt andet har købt en del af Rickmers Maritimes skibe. Han har siden oktober i år arbejdet som senior vicepresident for forretningsudvikling, og hans opgave er at få forretningen for Navios i Asien til at vokse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs