ShippingWatch

MPC Container Ships køber nye skibe for 130 mio dollars

Det norske feeder-selskab MPC Container Ships køber en flåde af feederskibe for sammenlagt 130 mio. dollars.

Foto: MPC Container Ships

Feederrederiet MPC Container Ships, der blev etableret i foråret, har igen købt op.

Denne gang er der tale om en flåde af mindre containerskibe på i alt 130 mio. dollars, skriver rederiet i en meddelelse. Rederiet oplyser ikke, hvem sælgeren er, eller hvor mange skibe, der er tale om.

Ifølge Splash 24/7 er det hele det koreanske rederi Cido, som MPC Container Ships overtager.

MPC Container Ships er noteret i Oslo og har investorer fra Norge, England og USA. I slutningen af oktober købte feeder-selskabet to containerskibe, som bragte flåden op på 25 skibe. Det erklærede mål for rederiet er at nå 100 feederskibe i størrelsesordenen 1.000-3.000 teu.

I september hentede selskabet yderligere 100 mio. dollars til køb af skibe via et obligationslån. Det ultimative mål for selskabet er at blive børsnoteret i New York, har formand Ulf Holländer tidligere fortalt i et interview.

MPC Container Ships vil hente trecifret millionbeløb på børsen

Nyt feeder-selskab køber igen nye skibe

Skibsejer hæver mål til køb af 100 feeder-skibe

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere