ShippingWatch

Avis: Smedegaard peger på Maersks største udfordring

Tidligere topchef i Maersk Group, Nils Smedegaard Andersen, peger i et interview med Berlingske Business på den største udfordring for Maersk i dag.

Tidlige topchef i Maersk Group gennem ni år, Nils Smedegaard Andersen, fremhæver i et interview i dag med Berlingske Business, hvad han ser som selskabets allerstørste udfordring.

Det er ifølge ham at finde ud af, hvad den store virksomhed skal tjene penge på i stedet for olieforretningen, som er ved at blive udskilt.

"Det er svært at finde en industri, som kan erstatte olie, fordi det har været en meget rentabel branche. At finde en afløser kræver, at man er meget innovativ," siger Nils Smedegaard Andersen til avisen.

Smedegaard forlod Maersk Group i foråret 2016, og i september 2016 blev den igangværende opsplitning af Maersk Group i en transport- og logistikenhed samt en energi-enhed meldt ud af den nuværende CEO for Maersk Group, Søren Skou.

Nils Smedegaard Andersen skal gøre Unifeeder klar til salg eller børsnotering

Dansk Supermarked klar til at købe Maersk ud

Chefanalytiker: 4 mia. for Maersk Drilling er i den lave ende

Forsiden lige nu

Torm vil udstede nye aktier med støtte fra kapitalfond

Det danske tankrederi Torm vil udstede 12,5 mio. nye A-aktier i en emmission, som er garanteret af storaktionæren, kapitalfonden Oaktree Capital. Selskabet har samtidig løftet sløret for sine forventninger til sidste års regnskab.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere