ShippingWatch

Container

Cosco indgår aftale med Alibaba-selskab

Cosco har indgået et samarbejde med et datterselskab til e-handelsplatformen Alibaba. Målet er at digitalisere fragten af containere. Cosco er allerede med i et lignende tiltag.

CMA-ejet rederi får ny topchef

Feederrederiet Containerships, som er ejet af CMA CGM, har fået en ny topchef. Han har i de sidste syv år stået i spidsen for det franske rederis britiske afdeling.

Containerraterne stiger 1,9 pct.

Spotraterne fra Asien til Europa er steget med 1,9 pct. i den forgangne uge. Det fremgår af en opgørelse fra Shanghai Shipping Exchange.

Containerrederier aflyser flere sejladser i tredje kvartal

Containerrederierne har aflyst endnu flere sejladser i tredje kvartal. Det er især på de Nordatlantiske ruter, at containerrederierne trækker kapacitet ud, hvilket ifølge Sea-Intelligence indikerer, at der fortsat ikke er tale om en strukturel forbedring af økonomien.

Maersk henter ny Asien-chef fra DB Schenker

A.P. Møller-Maersk har udpeget en ny regional chef for Asien, der kommer fra logistikselskabet DB Schenker. Han erstatter chef, der skal stå i spidsen for Maersks kontor i Latinamerika.

Skibsejer med græske rødder lander nye gældsaftaler

Costamare, der har en større flåde af containerskibe, har netop indgået nye låneaftaler. Selskabet har nu landet gældstransaktioner for mere end 435 mio. dollar og har skubbet større afdrag længere ud i fremtiden.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere