ShippingWatch

Container

Flere containerskibe ankommer til tiden

Containerrederierne blev bedre til at ankomme til tiden i juni, skriver Sea-intelligence. Således blev juni den første måned i år, hvor rederiernes pålidelighed er bedre end i 2021.

Salg af skibe trækker Seaspans ejer op i andet kvartal

Atlas Corp, som ejer den store skibsudlejer Seaspan, går markant frem i andet kvartal, hvor især et stort skibssalg trækker bundlinjen op. Selskabet har senest modtaget et købstilbud fra en investeringsgruppe, der inkluderer ONE.

PIL vender minus til stort plus for 2021

Containerrederiet Pacific International Lines rider det pressede fragtmarked til et stort overskud i 2021 mod et underskud året før, skriver Singapore-avisen Business Times.

"Det er nemt for Joe Biden at pege på de fæle udlændinge"

Containerindustrien - og Maersk - er presset af kunder og politikere, der mener rederierne er tilgodeset af unfair, attraktive forretningsvilkår. CEO Søren Skou afviser og tvivler på, at EU vil ændre ved de specielle konkurrenceregler, som sektoren arbejder under.

Maersk risikerer at miste attraktiv særregel efter rekordresultat

Containerrederiernes rekordresultater, senest Maersks forventede overskud på 37 mia. dollar i år, kan blive brugt mod industrien og de specielle konkurrencevilkår, den har, vurderer Lars Jensen, CEO i Vespucci Maritime. ”De bærer brænde til bålet,” siger han. DNB er enig.

Flaskehalse aftager men holder stadig raterne oppe

De massive flaskehalse i containermarkedet er aftaget, men der er stadig tæt på en tiendedel af den globale containerkapacitet fanget i køer ved verdens havne, skriver Sea-Intelligence. Det holder spotraterne oppe.

1 - 25 af 6014

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs