ShippingWatch

Container

Outsideren Zim fik større underskud i første kvartal

Containerrederiet Zim, der som et af de få er uden for en alliance, fik et større minus i første kvartal i år end året før. Tre ting får skylden fra ledelsens side, der ellers er optimistisk på grund af større fragtmængder.

MSC får overraskende godt resultat i Nordeuropa

MSC Scandinavia, der dækker vigtige områder som Rusland, Skandinavien og Østeuropa, har fremlagt et overraskende godt resultat i 2017. Selskabet er det eneste hos Maersk Lines alliancepartner, MSC, der offentliggør regnskaber.

Maersk Line kæmper med forretningen og effektivitet

Maersks kvartalsregnskab bekræfter containerrederiets problemer med forretningen, mens udfordringen nu også er stigende enhedsomkostninger, siger analytiker Lars Jensen, Seaintelligence Consulting, til ShippingWatch. Aktien styrtdykker.

Højere bunkerpriser giver HMM underskud

Sydkoreanske Hyundai Merchant Marine får et større underskud i årets første kvartal end samme periode sidste år. Svage fragtrater og højere bunkerpriser spiller ind.

Rivaler afviser blockchain-platform fra Maersk

Maersk og IBM's blockchain-løsning for containerindustrien er ikke relevant for CMA CGM og Hapag-Lloyd i sin nuværende form. Der er behov for en fælles industriel standard, lyder det fra CEO i Hapag-Lloyd Rolf Habben Jansen.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere