ShippingWatch

Container

CCO forlader Hamburg Süd

Frank Smet stopper som CCO for det Maersk-ejede containerrederi Hamburg Süd for at gå på pension. Ledelseskollega overtager ansvarsområdet.

ONE gør klar til at udvide sin flåde af megaskibe

Det japanske containerrederi Ocean Network Express (ONE) præsenterer inden længe sin strategi for de kommende år efter at have udnyttet synergierne siden sammenlægningen. Nye megaskibe er allerede på bordet, oplyser ONE i et interview med ShippingWatch.

Torm sendte flest skibe på dansk flag i 2019

Flere handelsskibe kom på dansk flag i 2019, hvor de danske skibsregistre oplevede en nettotilgang på 21 skibe, oplyser Danske Rederier til ShippingWatch. Et stort dansk rederi bidrog især til udviklingen målt på antal.

Det betyder HMM's optagelse for THE Alliance

THE Alliance løfter nu sløret for, hvordan rutenetværket kommer til at se ud, når sydkoreanske HMM slutter sig til Hapag-Lloyd, Yang Ming og ONE i alliancen. Alliancen fremhæver, at det nye netværk især styrkes i en region.

Medie: Sene betalinger skaber problemer for PIL

Ifølge Lloyd's List er containerrederiet PIL bagud med at betale sine bunkerregninger. Kilder fortæller, at mindst en leverandør overvejer at arrestere skibe. En talsperson fra rederiet afviser, at der er problemer med økonomien.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere