ShippingWatch

Container

Moody's forventer afkøling for container og tørlast i 2022

Udsigterne for container- og tørlastindustrien ser ud til at køle af efter et 2021, hvor vækstraterne har været rekordhøje. Men efterspørgslen er fortsat stærk, og derfor vil markedet fastholde stabilt niveau, vurderer Moody's i ny prognose.

Køen af skibe ud for Long Beach er fortsat massiv

Mandag ventede ventede 85 containerskibe ud for Long Beach og Los Angeles ifølge Vesselsvalue, og det er kun to skibe færre end for ti dage siden. Til gengæld venter færre containere i terminalerne.

USA-havne udskyder containergebyr igen

Containerrederierne får endnu et pusterum i havnene i Long Beach og Los Angeles til at fjerne containere, som har ligget for længe i terminalerne. Havnene udsætter strafgebyr en uge.

Sidste uges vigtigste historier på ShippingWatch

Dansk fregat dræbte fire formodede pirater i Guinea, Dan-Bunkering sagen fortsatte i Odense, stor millionregning endte hos Lauritzen, og IMO afholdt klimamøde i en uge, hvor ShippingWatch gjorde status på et hektisk tredje kvartal for containerrederne.

Aktiemarkedet nøler omkring den langsigtede transformation af Maersk

Maersk-aktien ligger ca. dobbelt så højt som før corona. Men selv om selskabet har gjort meget for at modernisere forretningen, tager stigningen i markedsværdien i det store og hele kun højde for de ekstraordinære indtægter under det nuværende logistikkaos, lyder en vurdering.

Alphaliner: HMM står til privatisering i 2022

Den sydkoreanske stat er angiveligt parat til at skille sig af med HMM, som staten reddede fra konkurs i 2016. Ifølge analysehuset Alphaliner har den sydkoreanske centraladministration bekræftet planen om en privatisering af rederiet i 2022.

1 - 25 af 5454

Seneste nyt

Se flere jobs