ShippingWatch

Container

Containerredernes nye alliance er endeligt på plads

Samarbejdet om fælles standarder i containerindustrien er nu endeligt i gang. Alliancen har fået udpeget et hovedsæde og en topchef. Ét rederi, der var med i den indledende dialog, er foreløbig ikke med i det endelige samarbejde.

Hapag-Lloyd vil forbedre servicen på 12 punkter

Det tyske containerrederi Hapag-Lloyd har sat sig for at blive "nummer et på kvalitet". 12 elementer er identificeret som "kritiske komponenter" i servicen, siger CEO Rolf Habben-Jansen i et interview med ShippingWatch.

Her er sidste uges vigtigste artikler på ShippingWatch

Flere rederier efterlyser et opgør med bunkersnyd i Rotterdam Havn, baron Johan Wedell-Wedellsborg gjorde over for ShippingWatch status på de senere års frasalg i shipping. Og så var både CO2-skat og champagneflasker oppe at vende i Singapore.

Sådan skal dansk shipping tiltrække endnu flere talenter

Gode vilkår og en dynamisk arbejdsplads er vigtigt for at tiltrække talent siger Danske Rederiers adm. direktør til ShippingWatch, efter ny undersøgelse fremhæver Danmark som talent-hub. Særligt kvinder og it-talenter skal der hentes flere af.

Trump vil ramme EU-varer til milliarder

Præsident Donald Trump vil påføre told på EU-varer til en værdi af 11 mia. dollar. Det sker som følge af, at en europæisk flyproducent har modtaget tilskud fra EU.

Her er sidste uges vigtigste artikler på ShippingWatch

DSV køber Panalpina, Claus Hemmingsen forlader snart Maersk efter knap 38 år i selskabet, og Maersk Drilling gik endeligt på børsen. Samtidig satte Robert Mærsk Uggla over for ShippingWatch ord på, hvorfor Mærsk-familien ikke denne gang trådte til og overtog et olierelateret selskab fra Maersk.

"Jeg kæmper med at forstå, hvorfor forventningerne skal ned"

Mens Maersks topchef Søren Skou ikke forstår, "hvorfor nogen er super optimistiske om 2019 endnu", kæmper Hapag-Lloyds CEO, Rolf Habben Jansen, med at forstå, hvorfor forventningerne til væksten i containerfragten "skal ned og afvige fra, hvad eksperterne siger". Det siger han i et interview med ShippingWatch.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere