ShippingWatch

Container

Maersk-søfolk undersøges for coronavirus

Flere søfolk ombord på skibet Gjertrud Maersk mistænkes for at have coronavirus. Torsdag blev søfolkene evakueret for at få behandling i den kinesiske by Ningbo. Maersk afventer nu svar fra myndighederne.

Maersk venter fald i voluminer i de kommende uger

Maersk oplyser i et brev til kunderne, at fragtmængderne vil falde i de kommende uger, og at rederiet forbereder sig på, at "netværket skal passe til den reducerede efterspørgsel." Sejladser mellem Asien og Europa er blevet aflyst.

MOL varsler milliontab på containerforretning

Japanske MOL, der er et af tre rederier bag containerrederiet ONE, varsler om ekstraordinære tab på i alt 146 mio. dollar. Tabene stammer fra containerrederiet ONE og et lån til norske Gearbulk.

PIL forhandler med kreditorer om for sene betalinger

Containerrederiet PIL ligger i forhandlinger med datterselskabet Singamas, som har flere udeståender med rederiet. Selskabet er angiveligt ikke det eneste med penge i klemme. PIL bekræfter forhandlingerne med Singamas. (Opdateret)

PIL sender ansatte hjem via beredskabsplan

Det Singapore-baserede containerrederi PIL iværksætter nu en beredskabsplan i lyset af udbruddet af coronavirus. En stor del af rederiets ansatte skal arbejde hjemmefra.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere