ShippingWatch

Rederier

Containerkoncernen Titan sætter nye rekorder hver måned

Omsætningen vælter ind hos Titan Containers, hvor stifteren egentlig finder udviklingen på fragtmarkedet "forfærdelig". Hvis det fortsætter nogle måneder endnu, kan han formentlig fordoble sit resultat på et enkelt vildt år.

Finnlines går frem på trods af covid-restriktioner

Færge- og rororederiet Finnlines voksede på flere områder i årets andet kvartal, selv om coronarestriktioner stadig holder selskabets passagerforretning nede. Større lastmængder får omsætningen til at stige.

Her er Martin Fruergaards strategi som ny CEO for Pacific Basin

Martin Fruergaard har fremlagt sine vigtigste strategipunkter i sin første offentlige optræden som ny CEO for Hongkong-baserede Pacific Basin. Rederiet leverer samtidig et usædvanligt stærkt halvårsresultat under en optur for tørlastmarkedet, som vurderes kun at være startet.

Ardmore håber på lav vækst i antallet af nye produkttankskibe

Opsvinget i andre shippingsegmenter kan gå hen at blive en gevinst for det pressede tankmarked, fordi værftskapaciteten er lille, lyder håbet fra Ardmore, der har fremlagt et underskud for andet kvartal. Det irske rederi giver en første retningspil for sektoren.

Ansøgere til maritime uddannelser slår rekord i 2021

Uddannelsesinstitutionen Simac, der uddanner skibsførere, maskinmestre og skibsofficerer, tiltrækker ansøgere som aldrig før. Optaget slog rekord i 2020, men igen i år er antallet af ansøgere vokset til et rekordniveau.

Søfragt ventes at booste omsætningen i DSVs halvårsregnskab

Når DSV Panalpina torsdag offentliggør sit regnskab for de første seks måneder af 2021, ventes luft- og søfragt at booste omsætningen i halvåret, der i den grad har været præget af de rekordhøje containerrater og et uhørt pres på logistikkæden.

Tørlast-boom kan vare helt ind i 2023

Høj efterspørgsel fra Kina og en historisk lav ordrebog skaber grundlag for en historisk optur for tørlastmarkedet, som kan vare helt frem til 2023, vurderer analysehus.

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs