ShippingWatch

Rederier

GC Rieber satser på oliepris på 70 dollars

GC Rieber håber på, at olieprisen holder sig omkring de 70 dollars i det kommende halvår, og der dermed bliver mere arbejde til offshorerederiet, der i andet kvartal fik underskud.

Ugens bedste på ShippingWatch

Maersk fik genskabt en del af væksten, problemerne med dårlige bunkerolie fortsatte, og en hel række af de mest velrenommerede danske rederier som Norden, Torm, DFDS og J. Lauritzen fremlagde regnskab i ugen, der gik.

Søren Skou: "Vi er blevet en vækstvirksomhed igen"

Efter et par år, der overordnet har handlet om at sælge fra og skære den fremtidige containerforretning til, mener CEO Søren Skou, at Maersk igen er en vækstforretning. Især 2019 vil vise, om han får ret.

Golden Ocean vælger scrubbere til 16 store skibe

Tørlastrederiet Golden Ocean fik en noget lavere omsætning i årets andet kvartal, der dog bød på højere rater for capesize-tørlastskibe. Selskabet satser på scrubbere til de helt store tørlastskibe.

Maersk Ocean presses af surt containermarked

Omsætningen i Maersks kerneforretning, Maersk Ocean, går pænt fremad, men resultatet går den forkerte vej. Det er cocktailen af høje brændstofpriser og forholdsvis lave rater, der gør ondt. De store terminaler oplever vækst.

Maersk rykker Drilling på børsen i København

Maersk vælger nu at udskille Maersk Drilling som et selvstændigt selskab, der skal børsnoteres i København. Fremtiden for Maersk Supply Service er fortsat usikker, viser dagens regnskab fra Maersk. Få overblikket over strategiarbejdet her.

Genco lukker stor kreditaftale

Tørlastrederiet Genco har indgået en stor finansieringsaftale, som er med til at finansiere sommerens køb af seks skibe.

Jacob Meldgaard: Råolietankerne kannibaliserer produkttank

Nedturen for råolietankerne, hvor raterne er ekstraordinært lave, er blevet til produkttankernes store problem. Torms Executive Director Jacob Meldgaard forventer, at presset fra supertankerne kan fortsætte en rum tid endnu, siger han til ShippingWatch.

DFDS tror på mere vækst trods tyrkisk usikkerhed

DFDS præsenterede vækst i både omsætning og indtjening i andet kvartal. Den positive udvikling fortsætter, selvom situationen i Tyrkiet lige nu skaber usikkerhed, lyder det fra CEO Niels Smedegaard.

Maersk Line indsatte "sleeping partner" i Tunesien

Maersk Line har haft en "sleeping partner" i Tunesien, hvor myndighederne ellers kræver et aktivt, lokalt medejerskab, for at udenlandske virksomheder må operere i landet. Over for ShippingWatch kalder Maersk udtrykket, som fremgår af et notat til en aftale, for uheldigt.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere