ShippingWatch

Rederier

Ardmores topchef går imod konkurrenters opkøbsiver

I modsætning til flere af sine konkurrenter mener topchefen i Ardmore Shipping ikke, at der behov for at konsolidere i produkttank. Diskussionen er drevet af investorer, som prøver af komme ud, siger han til ShippingWatch.

Løkke: Italien må tage imod migranter på Maersk-skib

Statsminister Lars Løkke Rasmussen vil bede integrationsminister Inger Støjberg om at kontakte sin italienske kollega for en løsning, efter at skibet Alexander Mærsk har samlet 113 migranter op. "Handelsskibene bliver taget som gidsler," lyder det fra Danske Rederier.

Her er sidste uges vigtigste historier på ShippingWatch

Historien om en tidligere konkursramt skibsreders comeback, en ny minister for dansk søfart, milliardudgift til Maersk på nedlukning af containerfabrik, en presset tanksektor og den eskalerende handelskrig var blandt sidste uges tophistorier på ShippingWatch.

Sådan vil Axel Eitzen nå breakeven i år

Norske Axel C. Eitzen er overbevist om at lande et breakeven for rederiet Christiania Shipping, tidligere Herning Shipping, i år efter utallige underskud. Der er allerede sket store ændringer under det nye ejerskab, fortæller han til ShippingWatch.

Olieindustrien tænker mere kortsigtet

Ingen industri har historisk tænkt så langsigtet som olie- og gasindustrien, men oliepriskrigen har resulteret i et paradigmeskifte: Investorerne tør kun tænke få år frem.

Udenlandske selskaber går fri af kartelsag i Island

Konkurrencemyndighederne i Island fokuserer i øjeblikket kun på Eimskip og Samskip i en langvarig sag om hemmelige prisaftaler. Myndighederne har ellers tidligere henvist til en mulig forbindelse til selskaber uden for Island.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere