ShippingWatch

Rederier

Oman forbyder åbne scrubbere

Skibe må ikke længere bruge åbne scrubbere i Oman, oplyser forsikringsselskabet Standard Club til sine medlemmer. Og skibe, der udleder rensevand i farvandet, kan blive tilbageholdt, hedder det.

Star Bulk indgår leasingaftaler for 16 skibe

Græske Star Bulk Carriers er det seneste i rækken af store tørlastrederier, der kommer ud af de seneste måneder med minus. Rederiet melder om flere leasingaftaler for i alt 16 skibe.

Vigtig containerrute er fortsat lagt ned af coronavirus

Hvor aktivitet og fragtmængder er på vej tilbage på Asien-Europa og på tværs af Stillehavet, står det ifølge Alphaliner stadig stille på ruten fra Europa til USA, der fortsat kæmper med at få coronavirus-udbruddet under kontrol.

Tidligere topchef tilbage hos OOIL

Moderselskabet bag containerrederiet OOCL skifter ud på topchefposten mindre end et år efter, at selskabet gennemførte en ledelsesrokade. Tidligere topchef sætter sig på posten igen.

Scorpio Bulkers rykker ind på markedet for havvind

Scorpio Bulkers har indgået en aftale om at få bygget et skib til markedet for offshore vind med mulighed for flere. Det er det første betydelige skridt i virksomhedens overgang mod en bæredygtig fremtid, siger CEO Emanuele A. Lauro.

Evergreen går med i ophugnings-initiativ

Containerrederiet Evergreen tilslutter sig initiativ, som skal skabe mere transparens om ophugning. Rederiet er tidligere blevet kritiseret og sortlistet af norsk investor for sin ophugningspraksis.

Norden ramt i stor ukrainsk svindelsag om falske fakturaer

Norden anklager en ukrainsk havneagent for at falske regninger i stor stil. "Vi går videre med det som en kriminalsag," siger tørlastchef, Christian Vinther Christensen, til ShippingWatch. Norden er ikke det eneste rederi, der er ramt. Selskabet afviser.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere