ShippingWatch

Rederier

Cosco starter nyt europæisk containerselskab

Et nyt datterselskab under Cosco europæiske forretning er blevet oprettet med det formål at varetage det kinesiske rederis containerfragt og feederoperationer på interne services i Europa. Rederiet får base i Hamborg.

Torm-topchef ser bedre tankrater fortsætte i "flere år"

Der er udsigt til et stærkt marked for produkttank i den kommende "årrække," vurderer Jacob Meldgaard, topchef i Torm, over for ShippingWatch. Det skyldes en lav tilvækst af nye skibe på den længere bane, mens IMO's kommende svovlkrav giver medvind lige nu.

Søren Toft kan være på vej til europæisk konkurrent

Maersks COO Søren Toft bekræfter over for ShippingWatch, at han fået en ny stilling som CEO. Det kan meget vel være hos en af det danske rederis europæiske konkurrenter. ShippingWatch gennemgår de mest oplagte muligheder.

Søren Toft stopper i Maersk

A.P. Møller Maersks driftsdirektør Søren Toft stopper omgående i rederiet efter 25 år. Det sker ifølge Maersk, fordi han søger en anden udfordring udenfor selskabet. Topchef overtager hans opgaver midlertidigt.

MPC køber sig ind i tysk shippingselskab

MPC Capital køber halvdelen af tysk tankoperatør. Det strategiske opkøb bunder dels i nye svovlkrav og øget interesse fra institutionelle investorer, siger direktør.

Wallenius Wilhelmsen arbejder på at udvikle vindskib

Inden 2023 kan det første skib, der sejler på vind, indtræde i Wallenius Wilhelmsens flåde, lyder ambitionen fra topchef Craig Jasienski. Det er ét af flere projekter, rederiet har sat i gang i bestræbelserne på at sænke sit CO2-aftryk.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere