ShippingWatch

Rederier

Maskinmestre vil have "anerkendelse" af søfolk efter coronakrisen

Maskinmestrenes Forening vil se mere falde af til søfolk i en ny overenskomst oven på coronakrisen og et 2020 med store overskud for flere af Danske Rederiers medlemmer. "Når det regner på præsten, må det godt dryppe på degnen," siger formand til ShippingWatch.

Hafnia og BW LPG investerer i digitalt selskab

De to tankrederier Hafnia og BW LPG investerer i selskabet Alpha Ori Technologies, der arbejder med digitale løsninger for shipping. Hafnias topchef Mikael Skov træder samtidig ind i selskabets bestyrelse.

DHL har ryddet op i kunderne under corona

DHL Global Forwarding har været igang med en oprydning, hvor volumen, som ikke giver nok gevinst på bundlinjen eller passer ind, er blevet sorteret fra. Stor tilbagegang på søen i 2020 skyldes hverken corona eller konkurrence fra rederier, fortæller søfragtschef til ShippingWatch.

Torm forhøjer kapital efter skibslevering

Rederiet Torm forhøjer sin aktiekapital som en del af leveringen af det andet skib i en transaktion, der blev meddelt i marts i år. Her annoncerede Torm køb af otte MR-produkttankskibe.

Norden udnytter handelsmuligheder til køb og salg af skibe

Rederiet Norden har både købt og solgt skibe i årets første måneder. Det sker som en del af strategien om at blive mere eksponeret mod tørlastmarkedet frem for tankmarkedet, samt for at udnytte et forventet forestående opsving i tørlast.

Seneste nyt

Se flere jobs