ShippingWatch

Rederier

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Dansk frigat dræbte fire formodede pirater i Guinea, Dan-Bunkering sagen fortsatte i Odense, stor millionregning endte hos Lauritzen, og IMO afholdt klimamøde i en uge, hvor ShippingWatch gjorde status på et hektisk tredje kvartal for containerrederne.

CMA CGM bestiller 10 nybygninger

Det franske containerrederi CMA CGM bestiller ifølge flere medier 10 såkaldte isklasse-nybygninger hos det sydkoreanske værft Hyundai Mipo Dockyard. Skibene er på 2.000 teu og ventes leveret i 2024.

Ny DFDS-rival opruster i Den Engelske Kanal

Irish Ferries har købt endnu en passager- og fragtfærge, der skal indsættes på ruten Dover-Calais i Den Engelske Kanal. Det bliver den tredje færge, som det irske færgerederi indsætter på ruten i konkurrence med DFDS og P&O Ferries.

Redere med terminaler kommer hurtigere af med varer i USA

Nogle containerskibe har nemmere ved at komme ind og losse varer på den amerikanske vestkyst end andre. Det er især ejerskab i terminaler, der giver rederierne en fordel, skriver Alphaliner.  Især én alliance nyder godt af fordelen.

Kuehne+Nagel kører ny topchef i stilling

Logistikselskabet Kuehne+Nagel har fundet sin næste CEO i egne rækker, som tager over næste år, når det schweiziske selskabs nuværende topchef, Detlef Trefzger, stopper.

1 - 25 af 18509

Seneste nyt

Se flere jobs