ShippingWatch

Borr Drilling og Schlumberger indgår ny samarbejdsaftale

Rigselskabet Borr Drilling og olieserviceselskabet Schlumberg har indgået en samarbejdsaftale for at kunne tilbyde kunder samlede løsninger til boreopgaver.

De to selskaber Borr Drilling og Schlumberger er gået i gang med et nyt samarbejde. Det sker, fordi selskaberne gerne vil kunne give kunderne samlede løsninger på boreopgaver.

"Samarbejdet med Schlumberger er en afgørende for, at vi kan udføre strategi med succes og levere anderledes tilbud til vores kunder med brug af en innovativ forretningsmodel," siger CEO Simon Johnson fra Borr Drilling i en meddelelse om samarbejdet.

Samarbejdet skal ikke kun rettes ud ad i forhold til kunderne, men selskaberne har også planer om at samarbejde på de indre linjer f.eks. med oplæring af medarbejdere og optimering af præstationerne i selskabet.

Analytikere tror på bedre tider for rigmarkedet

Nordea udpeger vindere og tabere i rigmarked

Borr Drilling satser på flere opkøb

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere