ShippingWatch

Fredriksen-selskab skærer ned

Handelshuset Arcadia, ejet af John Fredriksen, reducerer sine olieaktiviteter markant og vil i den forbindelse gennemføre en fyringsrunde, siger kilder ifølge Bloomberg. Der kan blive tale om en total exit fra råolie.

John Fredriksens handelshus Arcadia Petroleum vil angiveligt skære markant i sine aktiviteter indenfor råolie og olieprodukter, og det vil koste arbejdspladser.

Det skriver Bloomberg med henvisning til kilder tæt på processen.

Arcadia blev stiftet i 1988 med fokus på handel med råolie, men nu er handelshuset i færd med at afvikle sine aktiviteter indenfor oliehandel.

Arcadia vil dog holde fast i sin forretning indenfor elektricitet, gas og landbrug, skriver Bloomberg.

Fredriksen overtog Arcadia fra japanske Mitsui & Co. i 2005. Selskabet har kontorer i London, Houston og Singapore.

Seadrill rygtes i forhandlinger om redningsplanke

Fredriksens tankrederi sendt i rødt i svagt andet kvartal

Medie: Fyringer efter fusion vækker vrede hos Farstad

Seadrill forventer stor tilbagegang i tredje kvartal

Forsiden lige nu

Her er ugens bedste historier på ShippingWatch

Priserne på offshoreskibe er i bund, rederiernes egen og investorernes opfattelse af etik og en McKinsey-rapport om containerbranchens resultater var blandt ugens vigtigste historier på ShippingWatch.

Ny rapport: Maersk mener at have løst flere problemer i Alang

Der er nu sket så store forbedringer på tre værfter i Alang, at de udgør et alternativ til Kina og Tyrkiet, mener Maersks topchef Søren Skou. I en ny rapport erkender koncernen dog, at der stadig er usikkerhed om vandmiljø og problemer med adgang til lægehjælp.

Schmølker: Stena er en mere langsigtet ejer end Weco

Johnny Schmølker var med fra begyndelsen, da Johan Wedell-Wedellsborg slog sig sammen med Stena om produkttankrederiet Stena Weco. Samarbejdet er i dag fortid. Det er Schmølker ikke, der nu står for Stenas danske aktiviteter i Hellerup.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere