ShippingWatch

Offshoreselskab risikerer afnotering i New York

Et dyk i markedsværdien over sommeren betyder, at offshoreselskabet Pacific Drilling risikerer at blive afnoteret på børsen i New York. Selskabet har frem til midten af september til at finde en løsning.

Offshoreselskabet Pacific Drilling risikerer at blive smidt af børsen i New York, efter at aktiekursen har taget et dyk over sommeren.

De amerikanske børsmyndigheder har advaret selskabet om, at aktien er blevet handlet til under en dollar i en periode på 30 dage, som sluttede 30. august. Samtidig røg markedsværdien under 15 mio. dollars i midten af august.

Især sidstnævnte forhold er kritisk for Pacific Drilling. Rigselskabet oplyser selv i en meddelelse, at det sandsynligvis bliver afnoteret 13. september, hvis ikke det lykkedes at hæve markedsværdien over 15 mio. dollars inden da.

Hvis Pacific Drilling ryger af børsen, vil selskabets aktier blive solgt på en OTC-børs.

Pacific Drilling har hovedkvarter i Luxembourg og en flåde på syv boreskibe. Heraf stod fire uden arbejde ved den seneste opdatering af flådens status i juli 2017.

I skrivende stund handles aktien på børsen i New York til 0,43 dollars.

Maersk Drilling er i "dybere samtaler" om fremtiden

Pacific Drilling venter bedring efter stort minus

Pacific Drilling ramt af nigeriansk valutasmæld

Forsiden lige nu

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Norsk oliefonds sortlistning af rederier for at bruge beaching-værfter, opsigtsvækkende udspil fra ny rederiformand, opjustering i Norden og Skats svar på landsretsdom var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Danske skibsofficerer vil undersøge omfanget af sexchikane til søs

Søfartens Ledere vil sætte en ny undersøgelse af sexchikane til søs i gang for at bekæmpe problemet. "Det er et ekstremt tabubelagt område," siger formand Bjarne Cæsar Jensen. Antallet af sager om sexchikane er ganske få hos Søfartens Ledere, 3F og Danske Rederier.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere