ShippingWatch

Medie: Offshoreselskaber kæmper om mia-kontrakt

Flere selskaber som OneSubsea, Subsea 7 og Aker Solutions er blandt bejlerne om en subseakontrakt på op til 1,6 mia. dollars i udvidelse af et Statoil-felt, skriver Upstream.

Foto: Subsea 7

Tre parter kæmper for tiden om at lande en subsea-kontrakt, som omfatter 22 brønde, og som kan være op til 1,6 mia. dollars værd.

Det siger unavngivne ifølge mediet Upstream.

Der er tale om Statoils planer om at udvide Snorre-feltet, hvor parterne OneSubsea/Subsea 7, Aker Solutions/Saipem og TechnipFMC ifølge mediet går efter at lande kontrakten. Budene vil blive lagt i næste måned, og kontrakten ventes at blive tildelt i slutningen af 2017.

Ifølge norske TDN Finans og DN Investor er målet med udvidelsen af Snorre-feltet, som har været i produktion siden 1992, at øge udvindingsgraden fra feltet og hente yderligere 190 mio. tønder olie op fra undergrunden.

Statoil leder efter "milliarder af tønder" i nyt oliefund

Norsk offshoregigant ser lidt mere aktivitet ind i efteråret

Nyt stort underskud rammer Siem Offshore

Forsiden lige nu

Her er ugens bedste historier på ShippingWatch

Priserne på offshoreskibe er i bund, rederiernes egen og investorernes opfattelse af etik og en McKinsey-rapport om containerbranchens resultater var blandt ugens vigtigste historier på ShippingWatch.

Ny rapport: Maersk mener at have løst flere problemer i Alang

Der er nu sket så store forbedringer på tre værfter i Alang, at de udgør et alternativ til Kina og Tyrkiet, mener Maersks topchef Søren Skou. I en ny rapport erkender koncernen dog, at der stadig er usikkerhed om vandmiljø og problemer med adgang til lægehjælp.

Schmølker: Stena er en mere langsigtet ejer end Weco

Johnny Schmølker var med fra begyndelsen, da Johan Wedell-Wedellsborg slog sig sammen med Stena om produkttankrederiet Stena Weco. Samarbejdet er i dag fortid. Det er Schmølker ikke, der nu står for Stenas danske aktiviteter i Hellerup.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere