ShippingWatch

Tidewater får grønt lys til redningsplan

Det amerikanske offshorerederi Tidewater nærmer sig en løsning på sine problemer, efter at en domstol i Delaware har godkendt selskabets planer til en reorganisering.

Det amerikanske offshorerederi Tidewater har fået grønt lys til sin redningsplan og ser nu ud til at slippe af med en milliardgæld.

Det børsnoterede selskab skriver i en meddelelse, at det har fået godkendt sin plan om en restrukturering af en domstol i Delaware.

Vi er meget glade for, at retten har bekræftet vores plan inden for en relativt kort tidfrist"

Jeffrey M. Platt, CEO, Tidewater
Det sker efter, at Tidewater søgte om konkursbeskyttelse i midten af maj for at få rettens accept af den aftale, selskabet har indgivet med sine kreditorer.

"Vi er meget glade for, at retten har bekræftet vores plan inden for en relativt kort tidfrist," udtaler CEO Jeffrey M. Platt.

Reorganiseringsplanen støttes af långivere, som sidder på omkring 60 pct. af det udestående lånebeløb i selskabets kreditaftale. Tidewater har tidligere udtalt, at den kan gennemføres på cirka 45 dage.

Tidewater har været i problemer igennem længere tid på grund af de dårlige tider på markedet for supply-skibe. Men nu kan selskabet altså være på vej mod bedre tider.

Tidewater søger om konkursbeskyttelse i USA

Tidewater uden bankaftale efter kæmpe underskud

Supply-kæmpe dykker på konkursrisiko

Forsiden lige nu

Nu svarer Skat på kritik i omdiskuteret retssag

En ny dom i Østre Landsret mod fem Clipper-ejede rederiselskaber gav Skat medhold i principiel sag om tonnageskat. "Forvaltningen af den gunstige skatteordning er uændret," forklarer Skat om sagerne over for ShippingWatch efter kritik af Skats fremgangsmåde.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere