ShippingWatch

"Kritisk situation" hos Bel Air efter tab af to kontrakter

Tabet af to store kontrakter med Dong og Maersk medvirker til, at helikoptervirksomheden har mistet omkring tre fjerdedele af sine indtægter ifølge Børsen. "Kritisk situation," siger stifter og adm. direktør Susanne Hessellund til avisen.

/ritzau/Sebastian Buur Gunvald
Foto: /ritzau/Sebastian Buur Gunvald

Helikoptervirksomheden Bel Air Aviation har over de seneste fire måneder mistet to store kontrakter, og derved 75 pct. af deres indtægter.

Det skriver Børsen.

Den tidligere Gazellevinder, med Susanne Hessellund som stifter og adm. direktør i spidsen, har de sidste fire måneder mistet to store kontrakter, der i alt stod for 75 pct. af virksomhedens indtægter.

Det er tabet af kontrakten med Dong Energy og Hess i marts, der stod for omkring 25 pct. af virksomhedens indtægter, samt den mistede Maersk-kontrakt til konkurrenterne NHV Dancopter, der rammer Bel Air. Maersk stod for ca. 50 pct. af virksomhedens indtægter.

"Jeg kan ikke sige så meget andet, end det er en kritisk situation," siger Susanne Hessellund til Børsen.

Tabet kommer i kølvandet på et årsregnskab for 2016, der viser en egenkapital, der er vokset fra 14,2 mio. kr. i 2015 til 47,6 mio. kr. i 2016.

Bel Air formåede at løfte bruttoresultatet til 101,5 mio. kr., mens det på bundlinjen blev til et overskud på 33,4 mio. kr. mod 4,5 mio. kr. i 2015.

Bel Air mister kæmpe kontrakt med Maersk

Bel Air mister lukrativ kontrakt med Dong

Helikopterselskab tror på Nordsøaftale

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere