ShippingWatch

Siem Offshore finder arbejde til otte skibe

Siem Offshore har indgået kontrakter til otte af sine offshoreskibe, som nu er sikret arbejde et godt stykke ud i fremtiden. Aftalerne er indgået med blandt andre BHP Billiton og Gazprom.

Det norske rederi Siem Offshore har sikret sig kontrakter til otte af sine skibe i et marked, der ellers er præget af lave rater og overkapacitet.

Selskabet oplyser i en meddelelse til Oslo Børs, at det har indgået aftaler for skibene, der sikrer dem arbejde et godt stykke ud i fremtiden.

Der er tale om en blanding af AHTS, PSV og OSCV-skibe. Kontrakterne er indgået med blandt andre BHP Billiton og Gazprom, mens længderne varierer fra 100 til 440.

Skibene skal nu i arbejde i Australien, Sydamerika og i Sortehavet.

Siem Offshore er ejet af den norske rigmand Kristian Siem. Han forsøgte tidligere på året at overtage den kriseramte konkurrent Farstad Shipping, men blev slået på målstregen af John Fredriksen.

Farstad er siden blevet fusioneret med Solstad og Deep Sea Supply.

Siem Offshore ændrer 2016-regnskab efter brasiliansk tab

Siem Offshore vil forlænge milliardlån

Siem-ejer tilbyder at købe obligationer

Forsiden lige nu

Nu svarer Skat på kritik i omdiskuteret retssag

En ny dom i Østre Landsret mod fem Clipper-ejede rederiselskaber gav Skat medhold i principiel sag om tonnageskat. "Forvaltningen af den gunstige skatteordning er uændret," forklarer Skat om sagerne over for ShippingWatch efter kritik af Skats fremgangsmåde.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere