ShippingWatch

Havila Shipping lander treårig kontrakt

Havila Shipping har indgået en tre-årig kontrakt med selskabet Reach Subsea. "Vi er meget tilfredse," lyder det fra adm. direktør fra Njål Sævik i Havila, der sidste år landede en redningsplan for selskabet på falderebet.

Det norske offshorerederi Havila Shipping har indgået en aftale med selskabet Reach Subsea om skibet Havila Subsea, som skal løbe i tre år.

"Vi er meget tilfredse med at få tildelt denne kontrakt for et vigtigt fartøj i et udfordrende marked, og vi ser det som en anerkendelse af Havila Shipping som en dygtig operatør og skibsejer. Vi ser frem til samarbejdet med Reach Subsea i de kommende år," siger adm. direktør Njål Sævik i en meddelelse til Oslo Børs.

Aftalen indeholder også to optionsperioder på hvert et år.

Havila Shipping landede i 2016 efter månedslange forhandlinger en finansiel aftale med obligationshaverne i selskabet, efter at rederiet havde været i store økonomiske problemer. De problemer er blandt andet den nye kontrakt med til at rette op på, siger Njål Sævik til Sysla.no. Kontrakten betyder også, at en række ansatte kan komme tilbage fra tvungen orlov.

Hvor meget kontrakten er værd i norske kroner, vil den adm. direktør ikke fortælle.

"I et konkurrenceudsat marked er vi ikke alene om at byde på sådan en mulighed. Men sådan som markedet er, synes vi det er en fornuftig aftale for Havila," siger Njål Sævik til sysla.no.

Redningsplan for Havila Shipping på plads i februar

Status på grimt år for norske offshorerederier

Avis: Långivere i offshore klar til at boykotte banker

Forsiden lige nu

Siem Offshore nedtoner håb om bedre marked i 2018

Det norske offshorerederi Siem Offshore fik et større underskud i 2017 end året forinden med et tab på 185 mio. dollars efter stor nedskrivning på skibe. Lave rater vil fortsætte ind i 2018, lyder forventningen.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere