ShippingWatch

Ministerium bekræfter fransk brev om forliste Maersk-skibe

Erhvervsministeriet har torsdag modtaget et brev fra den franske miljøminister Ségolène Royal, oplyser ministeriet, som nu vil afvente Den Maritime Havarikommissions undersøgelse. Maersk Supply Service har ingen kommentarer til den nye udvikling.

Erhvervsministeriet har torsdag modtaget et brev fra den franske miljøminister om de to Maersk-skibe, som sank i december. | Foto: Rune Aarestrup Pedersen/Polfoto/Arkiv

Erhvervsministeriet bekræfter, at det torsdag har modtaget et brev fra den franske miljøminister Ségolène Royal, hvori hun beder om en undersøgelse af forliset af to Maersk-skibe ud for Frankrig.

I brevet stiller den franske minister desuden de franske myndigheders hjælp til rådighed for at opklare, hvorfor de to skibe fra Maersk Supply Service sank natten til 22. december.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Dansk frigat dræbte fire formodede pirater i Guinea, Dan-Bunkering sagen fortsatte i Odense, stor millionregning endte hos Lauritzen, og IMO afholdt klimamøde i en uge, hvor ShippingWatch gjorde status på et hektisk tredje kvartal for containerrederne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs