ShippingWatch

Halliburton vil fyre 5000 ansatte

Det amerikanske olieserviceselskab Halliburton står foran endnu en omfattende fyringsrunde. Fyringerne skal foregå over hele verden.

Fyringsrunderne kommer i bølger hos den amerikanske oliegigant Halliburton. Selskabet har netop i følge CNN varslet 5000 fyringer på globalt plan - eller godt otte procent af den samlede medarbejderstab.

"Vi er kede af at måtte tage denne beslutning, men desværre står vi overfor den hårde virkelighed, at fyringer er nødvendige for at komme gennem denne vanskelige markedssituation," siger selskabet i en pressemeddelelse.

Den nye fyringsrunde kommer efter selskabet siden 2014 har sagt farvel til over 21.000 ansatte. Halliburton har været hårdt ramt af olieprisfaldet, der har fået kunderne til at flygte. Halliburtons aktiekurs er således mere end halveret siden midten af 2014.

Hvor de nye fyringer skal finde sted er endnu ikke bestemt, men ifølge meddelelsen bliver det "verden over".

Halliburton henter større overskud end ventet

Blandet regnskab fra amerikansk olieservicegigant

Amerikansk oliesværvægter vil sælge flere aktiver

Forsiden lige nu

Maersk går med som investor i ny digital handelsplatform

Maersk Line har investeret i den digtale platform NYSHEX for containerrederier, hvor en række konkurrenter i forvejen er investorer. "Endnu et eksempel på vores bestræbelse på at være en nøglespiller i industrien digitale transformation," lyder det fra Maersk Line.

Bunker Holding køber hollandsk leverandør

Bunker Holding har gennem sit joint venture Kaeline Group købt den hollandske bunkerleverandør SBI. Selskaberne ønsker ikke at sætte pris på opkøbet, hvor forhandlingerne gik i gang for omkring et halvt år siden.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere