ShippingWatch

Maersk Training i samarbejde med norske Edrilling

Maersk Training og norske Edrilling har indgået et samarbejde, der er rettet mod at skulle assistere globale udforsknings- og produktionsselskaber samt boreselskaber.

Foto: Maersk

Maersk Training og norske Edrilling har indgået et samarbejde, der skal forbedre boreoperationer, øge effektiviteten og reducere omkostninger for olie- og gasselskaber.

Det skriver branchesitet Offshore Technology.

Samarbejdet mellem de to firmaer er rettet mod at skulle assistere globale udforsknings- og produktionsselskaber samt boreselskaber såvel som at service virksomhederne i at træffe bedre beslutninger for boringer.

Det nye partnerskab vil tilbyde services om alt fra boring af oliekilder og teste ny teknologi til at verificere procedurer, skriver branchesitet.

Maersk Trainings administrerende direktør, Claus Bihl, glæder sig over samarbejdet.

"Vi er nu i stand til at assistere vores kunder i at sikre, at de fornødne kompetencer er til stede ved at vurdere og træne holdene ude på olieboreplatformene i forhold til specifikke brønde via avanceret fuldskala simulatorer overalt i verden, såvel som at træne procedurer-disciplin i omgivelser tæt på virkeligheden," siger han til mediet.

Edrillings nye bore- og ingeniørsoftware for simulatorer vil gøre det muligt at teste flere mulige scenarier ude ved oliekilderne, og det hjælper operatørerne med at forberede sig på operationer offshore.

"Tiden kalder på forandringer, innovative løsninger og services vil hjælpe os med at nå et niveau for olieborings-operationer. som er hurtigere, sikrere og mere effektive," forklarer Edrillings administrerende direktør, Tor Olav Schibevaag.

Maersk Training åbnede i november sidste år en ny offshoresimulator i Houston Texas til træning af personale fra olie- og gasselskaberne på.

Maersk Training vokser støt

Maersk Training skal træne over 2000 Seadrill-ansatte

Maersk Traning henter kontrakt med BP

 

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere