ShippingWatch

Dong-chef åbner for frasalg af oliebutik før børsnotering

Dong Energy går store forandringer i møde, inden selskabet om kort tid skal børsnoteres. Gasdistributionen skal overtages af staten, og også oliedivisionen kan blive solgt fra, forklarer Henrik Poulsen.

Foto: Jesper Mortensen, Polfoto

En hverdagsmorgen i løbet af de næste 18 måneder vil den danske fondsbørs for første gang åbne med aktier i Dong Energy på hylderne.

Statens energiselskab meddeler fredag eftermiddag, at planerne om at børsnotere selskabet vil være bragt til ende om halvandet år, men det bliver med stor sandsynlighed et helt andet selskab, som bliver udbudt til aktionærerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs