ShippingWatch

Olieproduktion i Nordsøen faldt i maj

Maj bød på en lavere olieproduktion fra Dansk Undergrunds Consortium (DUC), fremgår det af Maersk Oils hjemmeside.

Olieproduktionen fra Dansk Undergrunds Consortium, DUC, faldt til 152.300 tønder om dagen i maj fra 156.200 tønder om dagen i måneden før. I maj året før var produktionen af olie og kondensat på 179.800 tønder om dagen.

Det fremgår af tal fra Maersk Oils hjemmeside.

Produktionen af gas blev på 280 mio. normalkubikmeter i maj mod 320 mio. normalkubikmeter i april og 440 mio. normalkubikmeter i maj 2012.

"Produktionen var en smule under prognosen på grund af en uplanlagt lukning af Tyra West. Lukningen har påvirket kulbrinterne eksporteret til kysten fra Tyra på linje med de nærliggende Halfdan og Gorm-felter," skriver Maersk Oil i en meddelelse.

Maersk Oil, A.P. Møller - Mærsks oliedivision, har en andel på 31,2 pct. af produktionen fra DUC, mens Shell sidder på 36,8 pct., Nordsøfonden har 20 pct. og Chevron har de sidste 12 pct.

Maersk Oil tilbudt ny licens i Norge

Nu går oliejagten for alvor ind i Barentshavet 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs