ShippingWatch

SAS flirter med Mærsk om olie-rute til Houston

SAS flirter i øjeblikket med Mærsk, Statoil og en række af de øvrige olieselskaber om at udvide med en rute til oliebyen Houston i Texas.

Foto: Casper Dalhoff

SAS flirter i øjeblikket med Mærsk, Statoil og en række af de øvrige olieselskaber om at udvide med en rute til oliebyen Houston i Texas. Det skriver check-in.dk fredag.

"Vi er i tæt, aktiv og positiv dialog med SAS og har været det i et stykke tid. I denne dialog er CPH Connected og Københavns Lufthavn også involveret. Der er ligeledes dialog med alle de store olieselskaber i Skandinavien, siger Global Head of Travel and Related Activities i A. P. Møller - Mærsk, Mette Christensen, til check-in.dk.

Monjasa-udbrydere bag nyt bunker-selskab 

Dan-Bunkering Ltd. åbner i USA

 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs