ShippingWatch

Hollandske SBM indgår kæmpe kontrakt med Petrobras

SBM Offshore har indgået den største kontrakt i virksomhedens historie med brasilianske Petrobas om to FPSOere. Skibene har en samlet værdi på 3,5 mia. USD. 

SBM Offshore har underskrevet en aftale, Letter of Intend, med Brasilianske Petrobras om to FPSOere, som det hollandske selskab skal bygge, eje og drive for Petrobras på en 20-årig lejekontrakt. Det er den største kontrakt, som SBM nogensinde har indgået, og skibene er samtidig de største, det børsnoterede hollandske selskab hidtil har bygget.

Blue Water skal levere logistik til stor FPSO-ombygning 

Fartøjerne har en samlet kontraktværdi på 3,5 mia. USD, og de skal bygges på Brasa-værftet nær Rio de Janeiro i Brasilien, som SBM Offshore er medejer af og driver. De to flydende FPSOere, Floating Production Storage and Offloading, skal beskæftiges i Lula-feltet ca. 300 kilometer ud for Rio.

Fartøjerne skal leveres i slutningen af 2015 og begyndelsen af 2016. Endelig kontrakt ventes underskrevet i løbet af 2. kvartal 2013.

SBM Offshore driver i dag en flåde på over 20 FPSO-skibe.

SBM Offshore forhandler med Petrobas om FPSO´ere 

SBM betaler 470 mio. USD efter fadæse i Nordsøen 

 

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs