ShippingWatch

Maersk Drilling: Rekruttering på sporet

Særligt offshore-industrien tørster efter medarbejdere i både Nordsøen, USA og Afrika, men selvom Maersk Drilling på visse områder er udfordret af manglen på kvalificeret arbejdskraft, så forløber rekrutteringen af op mod 3.000 nye medarbejdere efter planen.

Foto: Maersk Drilling

Maersk Drilling skal i løbet af de næste 4-5 år rekruttere flere tusinde nye medarbejdere i et marked, hvor konkurrencen om medarbejdernes gunst er benhård. Det lyder som en noget nær umulig opgave, men indtil videre forløber Maersk Drillings rekruttering efter planen. Det fortæller HR-direktør Jesper B. Madsen i et interview med ShippingWatch.

”3.000 nye medarbejdere lyder selvfølgelig af meget, men det skal ses i lyset af den kommende vækst, der jo baserer sig på, at vi indenfor 4-5 år gerne skulle have 30 borerigge. Derfor er det også en opgave, vi forventer at løse, selvom vi selvfølgelig er udfordret på nogle områder,” siger Jesper B. Madsen med henvisning til, at Maersk Drilling i øjeblikket har 16 operationelle borerigge og syv mere undervejs.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs