ShippingWatch

DTU-professor til rådighed for nyt forskningscenter

Er rammerne for det nye olieforskningscenter finansieret af selskaberne i DUC de rigtige, stiller Erling Stenby, professor og institutdirektør på DTU Kemi samt mangeårig fortaler for bedre udnyttelse af olieressourcerne, sig gerne til rådighed, siger han til ShippingWatch.

Foto: Privat

Indtil nu er der ikke meldt meget konkret ud om det nye olieforskningscenter finansieret af selskaberne i DUC, der skal bidrage til en bedre udnyttelse af olieressourcerne i Nordsøen. Men er rammerne de rigtige, så kunne DTU godt være stedet at etablere sådan et center, siger Erling Stenby, professor og institutdirektør for DTU Kemi.

"Jeg synes, det er så vigtig en ting, og jeg har opbygget en stor viden, og den vil jeg selvfølgelig gerne stille til rådighed, hvis det er en konstellation, der passer til det. På basis af den kompetence, der ligger på DTU, så vil det da være en meget nærliggende og god ide at placere det her," siger han til ShippingWatch og understreger, at han ikke kender til nogle konkrete planer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs