ShippingWatch

Stor Dong-investering skaber 700 nye job

Dong investerer i alt 9,2 mia. kr. i Hejre-feltet i Nordsøen. Det sikrer 700 job på land og til havs, når den danske energikæmpe påbegynder en ombygning af olieterminalen i Fredericia, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.

Dong Energy skyder senere i år en regulær jobfest i gang i Jylland. Det sker, når den danske energikæmpe påbegynder en ombygning af olieterminalen i Fredericia. En ombygning til omkring 2 mia. kr., der baner vejen for, at olieterminalen fremover kan modtage olie fra Nordsøen, som indeholder gas, fortæller Lars Bach, ansvarlig for driften af olieterminalen.

"Vi ombygger simpelthen terminalen til at håndtere en ny slags oliestrøm. Vi skelner mellem stabil råolie og olie indeholdende lighter- og flaskegas," siger Lars Bach.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs