ShippingWatch

Lokal arbejdskraft udfordrer Maersk Drilling

Der ligger en udfordring foran Maersk Drilling i at opfylde kravene til mængden af lokale ansatte i visse lande. 'Der er ikke nok kvalificeret arbejdskraft i landene', siger Claus V. Hemmingsen, adm. direktør i Maersk Drilling, til ShippingWatch.

Foto: Maersk Drilling

Maersk Drilling ser en udfordring foran sig, fordi selskabet i de kommende år skal kunne opfylde såkaldte 'local content'-krav i lande verden over. Local content dækker over, hvor stor en andel medarbejdere, der har samme nationalitet som det land, en boreoperation foregår i.

"Det er en udfordring, som vi er ved at planlægge, hvordan vi løfter. For når vi nu skal arbejde i lande som eksempelvis Angola, Egypten eller Brasilien, er der store krav til local content. Og det er klart, at hvis vi skal have op til 70 pct. af en borebesætning, som er angolanere, er det ikke ekspertise, der i dag findes i markedet. Der er simpelthen ikke nok velkvalificerede angolanere, men lovgivningen er lavet alligevel. Det vil sige, at vi inden for en årrække har en opgave i at få de mennesker op til et fuldt kvalificeret og kompetent niveau," siger Claus V. Hemmingsen, adm. direktør i Maersk Drilling, til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs