ShippingWatch

Lauritzen-joint venture bestiller første nybygning

Axis Offshore, som er navnet for det nye joint venture samarbejde mellem J. Lauritzen og den norske kapitalfond HitecVision, har bestilt sit første fartøj. Det er et semi-submersibelt hotelskib, der skal bruges i Nordsøen fra 2015.

Foto: Harald Pettersen/Statoil

J. Lauritzen og norske HitecVisions samarbejde, der blev grundlagt i juli i år, har afgivet sin første ordre. Axis Offshore, som er navnet for den del af J. Lauritzen, der tidligere hed Lauritzen Offshore, har bestilt et semi-submersibelt hotelskib, der skal være klar til brug i Nordsøen fra første kvartal 2015. Skibet skal bygges med designet GM500A af Global Maritime og har plads til 500 mand ombord. Fartøjet vil blive bygget hos kinesiske Cosco, og Axis har med byggeriet fået option på to skibe mere.

"Axis Offshore har forpligtet sig til at forøge sine aktiviteter i high-end offshore hotelskibssegmentet, og vi er glade for at tage det første skridt i Nordsøen. Vi har designet det nye hotelskib for at tilbyde en sikker, pålidelig og komfortabel offshore beboelsesløsning. Mens vi ser muligheder i Nordsøen, er vi fortsat også interesserede i at udvide vores tilstedeværelsen i Brasilien og ser også potentiale i Australien," siger Jesper Kragh Andresen, der er adm. direktør i Axis Offshore i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs