ShippingWatch

Maersk Oils overskud svinder ind

Overskuddet i Maersk Oil er faldet i andet kvartal af 2012 og hele første halvår, fremgår det af A.P. Møller-Mærsks regnskab. Der er dog store investeringer undervejs, hedder det.

Foto: Maersk Oil

Maersk Oil fik i andet kvartal et overskud på 468 mio dollar mod 694 mio. dollar i samme periode af 2011. Ifølge selskabet blev resultatet negativt påvirket af en nedgang på 17 pct. i andelen af produktionen til 287.000 tønder olieækvivalenter pr. dag (boepd) mod 346.000 i andet kvartal af 2011. Samtidig var olieprisen også lavere i andet kvartal 2012 end i samme periode af 2011 på henholdsvis 108 dollar pr. tønde og 117 dollar pr. tønde.

Maersk Oil færdiggjorde boringen af fem efterforsknings- og vurderingsbrønde i perioden mod en i andet kvartal af 2011, hvilket fik efterforskningsomkostningerne til at blive på 199 mio. dollar mod 214 mio. dollar i samme periode af 2012.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Nu er det produkttankrederier som Torm, Norden og Odfjells tur til at holde indtjeningsfest. Maersks topchef, Søren Skou, må derimod forsvare rederiets lave skattebetaling, mens DFDS er lun på flere opkøb i logistik og har pengene til det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs