ShippingWatch

Skatteregel rammer 3.000 ingeniører og maskinmestre

En afskaffelse af den såkaldte ingeniør-ordning vil ramme 3.000 ingeniører og maskinmestre, der arbejder i udlandet, vurderer Maskinmestrenes Forening overfor ShippingWatch. Skatteændringen vil ramme mange i offshore og skibsbygning.

3.000 ingeniører og maskinmestre, der arbejder i udlandet i mindst seks måneder, vil blive ramt af regeringens forslag om at fjerne den såkaldte ingeniør-ordning. Det vurderer formand for Maskinmestrenes Forening, Per Jørgensen, i en leder, der først offentliggøres 10. august, i foreningens blad Maskinmesteren. 

"Jeg finder, at forslaget om fuld beskatning af danskere, der vælger at arbejde i udlandet, er for kortsigtet. Virksomhederne, rederierne og nødhjælpsorganisationerne har en interesse i, at danskere vælger at arbejde i udlandet i en periode, for derved at styrke den enkelte og dermed virksomhedernes internationale netværk," skriver Per Jørgensen i lederen, som ShippingWatch har fået adgang til.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Nu er det produkttankrederier som Torm, Norden og Odfjells tur til at holde indtjeningsfest. Maersks topchef, Søren Skou, må derimod forsvare rederiets lave skattebetaling, mens DFDS er lun på flere opkøb i logistik og har pengene til det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs