ShippingWatch

Investeringslysten i norske olie- og gasfelter er intakt

På trods af at olieprisen har været for nedadgående de seneste uger, er lysten til at investere i olie- og gasaktiviteter i Nordsøen og Barentshavet fortsat høj. De samlede investeringer i 2012 er endog skruet en smule op, viser de seneste tal ifølge Dagens Næringsliv.

Foto: Casper Dalhoff

De faldende oliepriser har ikke fået investorerne i den norske del af Nordsøen og Barentshavet til at ryste på hånden. Tværtimod. Nye tal fra det norske Statistisk Sentralbyrå viser, at investorerne har lagt 1,5 mia. NOK til de i forvejen omkring 186 milliarder NOK, der var udsigt til, at der skulle investeres i olie- og gasaktiviteter i Norge i 2012. Det skriver Dagens Næringsliv.

Olieprisen er faldet med omkring 28 USD siden topniveauet i marts, og i dag handles en tønde Nordsøolie for omkring 97 USD.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs