ShippingWatch

MAN får vigtig ordre inden for offshore industrien

MAN Diesel & Turbo har fået, hvad virksomheden selv betegner som en meget vigtig ordre inden for offshore segmentet.

Foto: Hempel

MAN Diesel & Turbo har vundet en ordre på at levere maskinerne (gensets) til en serie af offshore nybygninger, som er bestilt af Swire Pacific Offshore Operations (Pte) Limited. Ifølge MAN betegnes ordren som meget vigtig, den nuværende pressede markedssituation taget i betragtning og tilføjer, at den understreger den platform, MAN Diesel & Turbo har fået inden for offshore segmentet.

Af en pressemeddelelse fra MAN Diesel & Turbo fremgår det, at Swire har bestilt otte IMT-997 platform supply skibe (PSVs), hvoraf de fire skal bygges af Universal Shipbuilding Corporation i Japan og de fire andre af EISA skibsværft i Brasilien.

Hvert skib bliver udstyret med 4 × 6L27/38 MAN gensets, hvoraf hver enhed leverer 1,980 kW på 720 rpm. Alle genseets bliver produceret af MAN Diesel & Turbo’s koreanske license-aftager, Doosan Engine Co. Ltd.

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

En bestemt dag i 2016 kan blive afgørende i Dan-Bunkering-sagen, pres på verdens forsyningkæder får store import-virksomheder til at lede efter alternativer, topchefer ser opsving fortsætte ind i 20'erne, fem Maersk-officerer suspendet.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs