ShippingWatch

Avis: Aktiesalg røber rekordlav værdi af DONG

Salget af en aktiepost på 3,5 procent i DONG til 1,2 milliarder kroner viser, at værdien af hele energikoncernen er væsentlig mindre, end det kom frem ifm en mulig børsnotering i 2008, skriver Berlingske Business.

Foto: Lars Krabbe

Syd Energi salg af sin aktiepost i DONG giver et god fingerpeg om værdien af hele koncernen. Og den er væsentlig lavere, end det blev estimeret, da koncernen havde overvejelser om at gå på børsen i 2008, skriver Berlingske Business.

Aktieposten på 3,5 procent af DONG Energy sælges til en pris, der er fastsat i aktionæroverenskomsten, og det betyder, at Syd Energi kun får omkring 1,2 milliarder kroner for aktieposten svarende til en værdi af hele DONG Energy på blot 34 milliarder kroner.

Det er dog langt fra omkring 70 milliarder kroner, som DONG Energy i sin tid mente at være værd i forbindelse med forberedelsen af en børsnotering i 2008.

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs