ShippingWatch

Nordea: Statoil har leveret de stærkeste resultater

Blandt de store olieselskaber har Statoil leveret de bedste efterforskningsresultater i løbet af de sidste tre år, skriver Nordea.

Foto: Harald Pettersen/Statoil

Staoil har også leveret de stærkeste efterforskningsresultater blandt de store olieselskaber i løbet af de sidste tre år, og der er fortsat et stort uudnyttet potentiale, skriver Nordea i sin morgenrapport tirsdag.

Regnskabet for 1. kvartal viste en rekordhøj produktion på 2,2 millioner tønder olieækvivalenter pr. dag (BOED). Dette var 6 procent højere end konsensusforventningerne, og det vil bidrage til at øge markedets tillid til selskabets produktionsmål på 2,0 millioner tønder om dagen i gennemsnit for 2012, skriver Nordea.

Billig aktie

Staoil-aktien er ifølge Nordea billig prissat og handles i øjeblikket lavere  end gennemsnittet for de sidste fem år, ligesom Statoil også giver et attraktivt, direkte udbytteafkast på 4,4 procent.

Statoil er et globalt energiselskab med over 40 års erfaring fra olie- og gasproduktion på den norske sokkel. Selskabet har virksomheder i 36 lande og har mere end 21.000 ansatte.

Statoil stærkt igennem første kvartal 

Første olie fra norsk gigantfelt ventet i 2018 

Statoil giver Røkke kæmpekontrakt i Nordsøen 

 

 

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs