ShippingWatch

Statoil-chef tjente 12,2 mio. NOK i 2011

Den administrerende direktør i norske Statoil, Helge Lund, indkasserede i 2012 end årsløn, der var 700.000 norske kroner større end året før, skriver Dagens Næringsliv mandag.

Foto: Trond Isaksen

Det er store summer, der flyttes rundt med, når man arbejder som administrerende direktør for et af verdens største olieselskaber. Det afspejler Helge Lund lønseddel også, fremgår det af en artikel i Dagens Næringsliv.

Helge Lunds faste løn er på næsten syv mio. norske kroner, men under to mio. norske kroner er afsat til køb af Statoil-aktier, skriver Dagens Næringsliv. Derudover får han en ren bonus på 2,14 mio. norske kr., og Statoils persionsforpligtelser overfor Helge Lund udgør 36,5 mio. norske kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs