ShippingWatch

Esbjerg-rederi laver om i topledelsen igen – fratrådt topchef træder ind i bestyrelsen

Lars Christian Zøhner, medstifter og tidligere CEO i World Marine Offshore, er igen trådt ind i ledelsen, denne gang i bestyrelsen. Det sker, efter at først bestyrelsen med Jesper Lok som formand og siden direktøren fratrådte. "Der er ikke noget drama," siger Zøhner.

"Vi synes vi har et rigtig godt hold, og vi har motivationen til at gøre det. Og det er faktisk det. Der er ikke noget drama," siger Lars Christian Zøhner til ShippingWatch. | Foto: World Marine Offshore

Esbjerg-rederiet World Marine Offshore laver endnu engang ændringer i sin topledelse kort tid efter seneste rokade, hvor det lød fra den afgående formand, at der var tvivl i dele af ejerkredsen om den lagte strategi.

Først gik hele bestyrelsen af, med den kende shippingprofil Jesper Lok i spidsen, og kort tid efter forlod adm. direktør og medstifter Lars Christian Zøhner så sin stilling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs