ShippingWatch

Seadrill Partners slipper ud af konkursbeskyttelse og er gældfri

Rigselskabet Seadrill Partners, der er datterselskab i det John Fredriksen-kontrollerede Seadrill, er kommet ud af Chapter-11 konkursbeskyttelsen som et gældfrit selskab.

Foto: Seadrill

Rigselskabet Seadrill Partners, som er datterselskab i det John Fredriksen-kontrollerede Seadrill, har fået en omfattende restruktureringsplan på plads og slipper dermed ud af Chapter-11 konkursbeskyttelsen, meddeler selskabet.

Seadrill Partners oplyser, at alle vilkår i restruktureringsplanen er godkendt, og at selskabet dermed er gældfrit. Det sker efter at et obligationslån på 2,8 mia. dollar er blevet konverteret til aktiekapital i selskabet i stedet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs