ShippingWatch

Er Maersk Drilling ved at miste sin store fordel i drillingindustrien?

Flere af Maersk Drillings store konkurrenter har fået høvlet milliarder af gælden i de seneste måneder, og det kan stille det danske boreselskab dårligere på markedet, vurderer Fearnley Securities. Topchef Jørn Madsen er mindre bekymret, lyder det til ShippingWatch.

Foto: Stine Bidstrup/Stine Bosse/Ritzau Scanpix

Mens konkurrenterne rundt omkring i verden har fået barberet milliarder af dollar af gælden de seneste måneder, kan Maersk Drilling have mistet et af sine stærkeste kort på hånden.

Det danske selskabs topchef Jørn Madsen har aldrig lagt skjul på, at en generel høj gæld i industrien har stillet Maersk Drilling bedre end rivalerne. Noget, som Madsen italesatte så sent som på den årlige generalforsamling i april.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs