ShippingWatch

Den lave aktivitet på oliemarkedet ramte Esvagt hårdt i 2020

Esvagt fik et resultat sidste år, der var betydeligt dårligere end i 2019, viser regnskabet, som var tynget af den lave aktivitet på oliemarkedet i forbindelse med coronapandemien. Ledelsen satser på en optur i vindmarkedet.

Foto: Esvagt PR

Esvagt måtte hensætte 200 mio. kr. i 2020 som en følge af den lave aktivitet på oliemarkedet samt valutaer, der udvikelde sig ugunstigt i forhold til danske kroner.

Det fremgår af årsregnskabet fra det Esbjerg-baserede offshorerederi, som alt i alt måtte konstatere et minus på en kvart mia. kr. sammenlignet med et overskud i 2019 på 14 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Storkunder hos containerrederierne vil have nuludlednings-søfragt i 2040. Et forslag, tre redere hilste velkommen. Ekstreme priser på fragt kan sende afskibere ud i konkurs, og storbanken DNB advarer andre banker om at gentage en stor fejl.

Køen ud for Long Beach er vokset til 80 containerskibe

Flaskehalsene i store containerhavne fortsætter med at vokse i USA, hvor det i øjeblikket er værst ved den amerikanske storhavn i Long Beach og Los Angeles. Her ligger 80 skibe i kø til anløb, viser friske tal fra Vessels Value.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs